Svi predstojeći DC filmovi i kada tačno izlaze

0

Premijera Betmena Meta Rivsa u bioskopima donela je neke promene u rasporedu izlazaka predstojećih DC-ijevih filmova.

Svi predstojeći DC filmovi i kada tačno izlaze

Konkretno, filmovi koji su prvobitno zakazani za 2022. godinu, odnosno Black Adam i Flash i nastavak Aquamana koji je zakazan 2023. godinu odloženi su za nekoliko meseci, dok je premijera novog filma posvećenog Shazamu pomerena sa 2023. na 2022. godinu. Evo kada tačno izlaze novi DC-ijevi filmovi:

Black Adam, kog je režirao Jaume Collet-Serra, sa Dwayne “The Rock” Johnsonom u glavnoj ulozi, će svoju premijeru imati 21. oktobra 2021. Pored debija Black Adama na velikom platnu, u filmu će se pojaviti i grupa superheroja pod nazivom Justice Society of America.

Shazam! Fury of the Gods je nastavak originalnog filma iz 2019. godine kog će ponovo režirati David F. Sandberg, a Shazama će ponovo glumiti Zachary Levy. Film izlazi 16. decembra 2022. godine.

Aquaman and the Lost Kingdom je nastavak filma Aquaman iz 2018. godine kog će ponovo režirati James Wan, a Jason Momoa će reprizirati ulogu Aquamana. Ovaj film će svoju premijeru imati 17. marta 2023. godine.

Pročitajte: Enis ponovo piše Panišera, a Džef Džons nastavak Flešpointa

The Flash, prvi solo film o titularnom DC-ijevom strip junaku ikada, biće premijerno prikazan 23. juna 2023. godine. Film je režirao Andy Muschietti, a Erza Miller se vraća ulozi Flasha. Zanimljivo je to što će ovaj film otvoriti vrata DC-ijevom multiverzumu, te će se u njemu pojaviti Michael Keaton kao Batman, reprizirajući ulogu posle više od tri decenije. U filmu ćemo videti više verzija Batmana, te će i Ben Affleck ponovo navući kostim maskiranog osvetnika, a po prvi put će se pojaviti i Supergirl.

Blue Beetle će biti prva live action adaptacija o ovom superheroju. Glumiće ga Xolo Maridueña, pod rediteljskom palicom Angela Manuela Sotoa. Film izlazi 18. avgusta 2023. godine.

Na listu ćemo dodati i filmove koji neće biti prikazivani u bioskopu, već na HBO Max platformi, a to su filmovi o Batgirl, koji će režirati Adil El Arbi i Bilall Fallah (datum izlaska nije poznat, film bi trebalo da bude prikazan tokom 2022. godine) i spin off film Black Canary, koji je proizišao iz filma Birds of Prey, film o kome još nema mnogo detalja.

Najavljeni su i filmovi Wonder Woman 3, ponovo u režiji Patty Jenkins, kao i drugi nastavak Jokera u režiji Todda Philipsa, sa Joaquin Phoenixom ponovo u glavnoj ulozi. O ovim nastavcima nema konkretnih detalja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x