Betmen Meta Rivsa će imati 3 spin-off TV serije

0

Betmen Meta Rivsa je već uveliko u bioskopima i za sada ostvaruje dobre rezultate što se tiče zarade, a uz to izaziva dobre reakcije kritike i publike.

Betmen Meta Rivsa će imati 3 spin-off TV serije

Stoga i ne čudi što Warner Bros. već radi na čak tri spin-off serije koje će proširiti narativni univerzum u kome je smešten Betmen Meta Rivsa.

Ove tri serije su trenutno u različitim fazama proizvodnje. Jedna od njih će biti posvećena policiji Gotama, druga će biti posvećena Pingvinu, dok će treća biti posvećena ludnici Arkam.

Prva serija o Gotamskoj policiji, još uvek bez naslova, biće smeštena u period kada je Brus Vejn pravio prve korake kao maskirani osvetnik i još uvek nije usvojio identitet Betmena. Džo Barton će biti showrunner i izvršni producent serije, a seriju je osmislio sam Rivs. Serija će se kroz gledište korumpiranog policajca baviti gotamskom policijom i korupcijom grada, čiji se koreni protežu do daleke prošlosti. Jedan od protagonista će biti i poručnik Gordon koga će ponovo glumiti Džefri Rajt.

Pročitajte: Da li Betmen donosi nešto novo, što već nije rečeno u prethodnim filmovima?

Druga serija će biti o Pingvinu, koga će kao i u filmu glumiti Kolin Farel. Po scenariju Loren Lefrans (Agents of SHIELD), producenti će biti Met Rivs i Dilan Klark. Serija, koja je prvobitno osmišljena kao film, će se baviti usponom Osvalda Koblpota u gotamskom podzemlju i biće u velikoj meri inspirisana kultnim filmom Lice s ožiljkom, Brajana De Palme iz 1983. godine.

Treća serija će u centru narativa imati ludnicu Arkam. Rivs je premijerno otkrio da je ova serija u izradi tokom promotivnog intervjua za film Betmen. Međutim, u ovom trenutku bilo koji detalji o seriji nisu poznati.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x