Doctor Strange 2 – Novi trailer donosi likove koji će vas iznenaditi (VIDEO)

0

U okviru Super Bowl-a objavljen je novi trailer za film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange 2 - Novi trailer donosi likove koji će vas iznenaditi (VIDEO)

MCU će postati još intenzivniji sa uvođenjem multiverzuma. Kao što smo već videli u filmu Spider-Man: No Way Home, u kome su se okupile tri različite verzije Spider-Mana i njegovih negativaca, sada će u Doctor Strange 2, majstor čarobnjaštva i mističnih veština imati svoju multiverzumsku avanturu. 

Kao i što se tiče većine MCU filmova, detalji o narativu filma Doctor Strange in the Multiverse of Madness se čuvaju u strogoj tajnosti. Bilo je više glasina da će se u ovom filmu pojaviti razni likovi iz dosadašnjih Marvelovih filmova koji nisu deo MCU franšize. 

O samoj radnji filma se još uvek vrlo malo zna. Poznato je da će Doktoru Strejndžu pridružiti Vanda Maksimof kao Grimizna Veštica. Od likova iz prvog filma očekuje se povratak Strejndžovog pomoćnika Vonga, doktorke Kristin Palmer koju glumi Rejčel MekAdams, Karl Mordo koga glumi Čivetel Eđifor. 

Ono što vidimo iz trejlera je da će se ovaj film baviti posledicama čini koje je Doktor Strejndž bacio u filmu Spider-Man: No Way Home. Te čini kojima je Strejndž manipulisao prostorom i vremenom će imati određene posledice na multiverzum.

Pročitajte: Objavljeni posteri za film The Batman (GALERIJA)

Ono što je svakako najzanimljivije u ovom trailer-u je pojavljivanje Sir Patricka Stewarta kao Charlesa Xaviera iz Foxove X-Men franšize filmova. On je prikazan delimično i to sa leđa govoreći rečenicu: ,,Trebalo bi da mu kažemo istinu” što u velikoj meri implicira da su i drugi, za sada tajanstveni likovi sa njim u prostoriji. 

Pored novog trailera, predstavljen je i novi poster filma. 

Film Doctor Strange in the Multiverse of Madness izlazi u bioskope u maju 2022. godine, izlazi u bioskope u maju 2022. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x