Objavljeni posteri za film The Batman (GALERIJA)

0

Novi set postera za film The Batman nudi novi pogled na glavne likove.

Objavljeni posteri za film The Batman (GALERIJA)

Sa porukom „Unmask the truth”, novi posteri objavljeni na zvaničnom Tviter profilu filma prikazuju Batmana, Catwoman, the Penguina i the Riddlera izbliza.

Najviše komentara izaziva sam dizajn the Riddlerovog kostima. On ima drugačiji dizajn u odnosu na ono na šta je publika navikla u stripovima, i dalje zadržavajući zelenu nijansu svog kostima, dok se udaljava od čuvenog kostma ukrašenog znacima pitanja. Upravo ovaj dizajn izaziva najviše polemike među publikom. Dok neki smatraju da je smešan, drugi misle da je u pitanju jeziviji pomak u odnosu na original.

Pročitajte: Betmen filmovi koji nikada nisu snimljeni

Batman je u ovom filmu u svojoj drugoj godini u ulozi maskiranog osvetnika koji pokušava da očisti Gotham. Te Riddler će biti glavni negativac koji se upušta u niz misterioznih ubistava usmerenih na elitnu populaciju Gothama, uključujući i Bruce Wayne-a. Tako Batman biva upleten u duboku mrežu korupcije koja je povezana sa njegovom kompanijom i prošlošću njegove porodice. Ovo će zahtevati od njega da stvori nove saveznike kako bi sve isterao pred lice pravde, ali i nove neprijatelje.

The Batman u režiji Matt-a Reevesa izlazi 3. marta ove godine. Uloge će tumačiti Robert Pattinson kao Batman, Zoe Kravitz kao Catwoman, Paul Dano kao the Riddler, Colin Farrell kao the Penguin, Andy Serkis kao Alfred, Jeffrey Wright kao James Gordon i John Torturo kao Carmine Falcone.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x