Pogledajte trejler za animiranu seriju The Boys: Diabolical (VIDEO)

0

Amazon je predstavio prvi trejler animirane spin-off serije The Boys: Diabolical.

Pogledajte trejler za animiranu seriju The Boys: Diabolical (VIDEO)

The Boys: Diabolical je animirani spin-off igrane TV serije The Boys, rađene po istoimenom stripu Garta Enisa i Derika Robertsona. Serija će biti smeštena u isti univerzum kao i matična serija The Boys, te će kroz 8 delova ispričati nekoliko priča vezanih za korumpirani svet superheroja kakav smo već upoznali.

Pročitajte: Eternals iliti Večni, izaslanici bogova koje je stvorio Džek Kirbi

Svaka epizoda će trajati između 12 i 14 minuta i imaće jedinstven stil animacije. Serija je okupila dosta poznata glumačka imena koja će davati glasove kao što su  Michael Cera, Don Cheadle, Kieran Culkin, Kumail Nanjiani, Ben Schwartz, Christian Slater, Kevin Smith, Kenan Thompson, and Yuh-Jung Youn, glumce iz igrane serije Chace Crawford, Giancarlo Esposito, Elizabeth Shue, i Antony Starr koji će davati glasove svojim likovima, dok će Simon Pegg ovog puta pozajmiti glas Hughie-u Campbell-u.

Trejler je centriran oko glavnog superheroja, Homelander-a i priči o njegovom poreklu. Njegovo poreklo se ne razlikuje mnogo od porekla Kapetana Amerike u MCU-u, on jednostavno uzima serum koji ga transformiše i daje mu neverovatne moći. 

Kreativni tim koji stoji iza animirane serije takođe donosi zvučna imena kao što su producenti originalne serije Seth Rogen i Evan Goldberg, zajedno sa glumcima Awkwafina (Shang-Chi), Andy Samberg i Justin Roiland (Rick and Morty)

The Boys: Diabolical izlazi 4. marta i fanovima će poslužiti kao predjelo pre nego što treća sezona igrane serije stigne na Amazon streaming platformu 3. juna.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x