Evropska premijera knjige “Conan The Cimmerian”u velikoj sali KC Zrenjanina

0

Evropska premijera knjige “Conan The Cimmerian”, održaće se u velikoj sali Kulturnog Centra Zrenjanina, sa početkom od 19 časova, 21. januara.

cimmerian stripblog

Na promociji će govoriti autor i urednici izdavačke kuće Makondo predstavljajući ekskluzivno prvih 50 primeraka knjige dostupnih na starom kontinentu, navodi se u saopštenju za medije.

Nedelju dana uoči svetske premijere u Francuskoj, srpski prevod albuma predstaviće se javnosti u Srbiji i regionu u rodnom gradu autora, pred publikom, na glavnom događaju tokom autorove aktuelne izložbe “Subić | Conan | Tarzan | 2020 – 2022 | Born to draw”.

Ovo je prvi događaj ovog tipa u regionu, na ekskluzivno predstavljanje knjige koja u zapadnoj Evropi već izaziva veliku pažnju čitalačke javnosti.

Uz razgovor sa gostima, prijateljima i ljubiteljima Konana i stripa, autor i urednici postarali su se da prvih 50 primeraka knjige osim premijernog prikazivanja pred domaćom i regionalnom javnošću budu i dostupni po promotivnoj ceni isključivo za publiku i goste, a u divnom ambijentu najveće sale u gradu na Begeju.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x