TRAILER MOON KNIGHT: Oscar Isaac kao “Mesečev vitez”

0

Marvelov trailer Moon Knighta uvodi Oscara Isaaca u MCU kao Marca Spectora, superheroja sa disocijativnim poremećajem identiteta u Disney + show.

oscar isaac stripblog

U stripu, Spector dobija svoje moći od egipatskog boga meseca Konšua, koji želi od njega da služi kao „Mesečev vitez“. Lik ovog superheroja će u filmu tumačiti Oscar Isaac, a snimanje serije je rađeno tokom 2020. godine. Scenarista Jeremy Slater zajedno sa egipatskim režiserom Mohamedom Diabom vodili su režiserski tim koji je stvarao ovaj serijal, a u koji su još uključeni Justin Benson i Aaron Moorhead.

Prvi snimci sa snimanja serije u kojima smo videli glumca Oscara Isaaca u kostimu Moon Knighta pojavili su se kao deo Disney + Day 2021. godine. 

TRAILER:

Moon Knight je izmišljeni strip junak u okviru Marvel Comicsa kojeg su 1975. godine stvorili scenarista Doug Moench i umetnik Don Perlin, a lik se prvi put pojavio u Verevolf bi Night #32 (avgust 1975).

Kao sin rabina, Marc Spector je bivši marinac i operativac CIA koji je postao plaćenik uprkos unutrašnjem sukobu stavova o nasilju i moralu. Tokom posla u Sudanu, sukobljava se sa svojim okrutnim kolegom Raulom Bushmanom, spasava ćerku arheologa Alrauna, ali gubi u borbi protiv svog neprijatelja. Na samrti je odnesen u nedavno otkopanu grobnicu oslikanu motivima egipatskog boga meseca Konšua, a nakon što naprasno oživi, potpuno zdrav, tvrdi da ga je Konšua predodredio za “Mesečevog viteza”. Spector u nastojanju da iskupi svoj plaćenički život, postaje zaštitnik nevinih i ugroženih.

Prikazivanje prve epizode serije zakazano je za 30. mart 2022. godine 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x