Tom King ponovo piše Betmena i donosi novi mini serijal

0

Strip scenarista Tom King vraća se pisanju Betmen stripova i donosi mini serijal pod nazivom Batman: Killing Time.

Mini serijal Toma Kinga, Batman: Killing Time će debitovati u Sjedinjenim Američkim Državama u martu 2022. godine. Serijal će videti Betmena kako se bori protiv svojih klasičnih negativaca poput Catwoman, Pingvina i Ridlera. king

Dizajniran od strane Dejvida Markeza i Alehandra Sančeza, Batman: The Killing Time će se sastojati od šest brojeva i dodati će novi deo u dugom ciklusu Betmen priča koje je napisao Tom King, započetom 2016. nakon oko 80 brojeva Batman naslova i 12 iz maksiserije Batman/Catwoman.

Ova nova serija će, međutim, biti smeštena u Betmenovu prošlost, kada je Catwoman provodila više vremena na strani negativaca, a ne kao Betmenov saveznik i ljubavnica. U ovom slučaju, ona će se udružiti sa Pingvinom i Ridlerom kako bi ukrali neprocenjiv predmet u posedu Brusa Vejna. Sudeći po naslovnoj strani prvog broja, u priči će biti i Kiler Krok.

Ispod su tri stranice i naslovnica kao preview iz prvog izdanja Batman: Killing Time autora Toma Kinga, Dejvida Markeza i Alehandra Sančeza:

Pročitajte: Aleks Ros piše i crta grafičku novelu o Fantastičnoj Četvorci

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x