Aleks Ros piše i crta grafičku novelu o Fantastičnoj Četvorci

0

Aleks Ros će biti autor grafičke novele pod nazivom Fantastična Četvorka: Pun krug.

Aleks Ros piše i crta grafičku novelu o Fantastičnoj Četvorci

Aleks Ros, poznat po svom slikarskom i realističnom stilu i delima kao što su Marvels, ShazamPower of Hope, Batman: War of crime, Kingdome Come, biće autor grafičke novele Fantastična četvorka pod nazivom Fantastična četvorka: Pun krug. Strip je prvi u liniji MarvelArts, nastao iz saradnje između Marvel Comics-a i Abrams ComicArts-a, odeljenja izdavačke kuće Abrams Books koja se bavi grafikom, ilustracijom i stripovima.

Fantastična četvorka: Pun krug biće objavljen u većem formatu od standardnih američkih stripova. Knjiga će takođe sadržati sklopivi poster u kojem Aleks Ros prepričava poreklo grupe Marvelovih superheroja koje su stvorili Sten Li i Džek Kirbi 1961. godine.

Pročitajte: “Vulverin protiv Hulka” – Sudbonosna bitka dve zveri

„Ovo je priča o Fantastičnoj četvorci koju sam godinama želeo da ispričam, a vizuelno je to jedan od najvećih umetničkih eksperimenata koje sam ikada pokušao“, rekao je Aleks Ros. „Oduševljen sam što mogu da podelim ovo delo sa svima jer ujedinjuje dve velike izdavačke snage Marvel i Abrams ComicArts u novoj, smeloj saradnji.

Priča će videti kako Fantastična četvorka kreće na putovanje u Negativnu zonu kako bi otkrili šta se krije iza čudnih parazita koji se spremaju da napadnu Zemlju i zaposednu tela ljudskih bića i spreče ih u tome.

Strip će biti objavljen u Sjedinjenim Američkim Državama 2. avgusta 2022. godine i već se može naručiti preko interneta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x