MCU Spider-Man filmovi 4,5,6 sa Tomom Holandom su u izradi

0

Filmska producentkinja Ejmi Paskal otkriva planove Sonija i Marvel Studija da nastave put Pitera Parkera, sa Tomom Holandom u glavnoj ulozi, nakon Spider-Man: No Way Home filma.

MCU Spider-Man filmovi 4,5,6 sa Tomom Holandom su u izradi

Ejmi Paskal potvrđuje da će Tom Holand nastaviti da glumi Pitera Parkera i nakon Spider-Man: No Way Home filma, uprkos ranijim planovima da ovaj film bude završetak trilogije. Sa manje od tri nedelje do bioskopske premijere najnovijeg zajedničkog projekta kompanija Sony i Marvel Studios, fanovi već mogu da očekuju da će se Spajdermenove avanture u MCU-u nastaviti.

Nakon neuspeha The Amazing Spider-Man 2, Kevin Fejg je uspeo da ubedi Sony da ustupi Spajdermena Marvel Studios-u 2015. Ovo je započelo partnerstvo kompanija i već 2016. godine Tom Holand je debitovao u MCU-u, u filmu Captain America: Civil War. Od tada je tu ulogu igrao još četiri puta, od kojih su dva bila u njegovim solo filmovima,Spider-Man: Homecoming i Spider-Man: Far From Home. Druga dva slučaja su bila u filmovima Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame. Sada, Pitera Parkera Toma Holanda iščekujemo u svom trećem solo filmu i putovanju za koje se smatra da je njegova najveća lična avantura do sada.

Pročitajte: Strip koji treba da pročitate pre nego što pogledate seriju Hawkeye

O sudbini lika nakon filma Spider-Man: No Way Home se nije mnogo znalo do sada. U svom intervjuu za Fandango, Ejmi Paskal potvrđuje da dva studija planiraju nove filmske projekte o Spajdermenu, te da će najpopularniji Marvelov superheroj ostati deo MCU-a.

,,Spider-Man: No Way Home nije poslednji film koji ćemo snimiti zajedno sa Marvel Studijom, niti je poslednji film o Spajdermenu sa Tomom Holandom. Spremamo se da snimimo i sledeći film. O ovome razmišljamo kao da smo snimili tri filma, a sada prelazimo na sledeća tri”, istakla je Paskalova.

Istorijska saradnja između Marvel Studija i Sonija umalo se završila prerano 2019. godine, ostavljajući Spajdermenovu bioskopsku sudbinu u limbu. Na sreću, obe strane su uspele da nađu sredinu, sastavljajući novi dogovor koji bi zadržao lik u MCU-u. Iako su uslovi ponovnih pregovora uglavnom držani u tajnosti, odlučeno je da Marvel Studios producira još najmanje dva filma sa Spajdermenom Toma Holanda, od kojih je jedan Spider-Man: No Way Home, dok je drugi trenutno bez naslova, i to je projekat koji će verovatno biti krosover sa drugim superherojima. Soni zadržava vlasništvo nad likom, sa mogućnošću da se pojavi u njihovom sopstvenom Spajdermen filmskom unverzumu kome pripadaju filmovi Venom i Morbius. Nejasno je kako ova nova planirana trilogija o Spajdermenu utiče na postojeći dogovor, ali barem sada fanovi mogu da budu sigurni Spajdermen ne ide nikuda.

U svakom slučaju, nastavak partnerstva Marvel Studios i Sonija je dobitna stvar za oba tabora. S obzirom na dosadašnje uspehe njihovih filmova, ovo ima smisla sa poslovnog stanovišta, posebno za Soni s obzirom na to da se bore da održe dugotrajnu filmsku franšizu o Spajdermenu. S druge strane, dobitak Marvel Studija je uglavnom zasnovan na kreativnosti. Holandov Spajdermen postaje jedno od novih lica MCU-a nakon Infinity Sage. S obzirom na godine lika, franšiza može nastaviti da razvija njegovu priču.

Izvor: Screenrant

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x