Anime One Piece dostigao svoju 1000. epizodu

0

U nedelju, 20. novembra, anime inspirisan mangom One Piece Eičira Ode dostigao je 1000 emitovanih epizoda.

Anime One Piece dostigao svoju 1000. epizodu

1000 epizoda je rezultat kojim se samo nekoliko animea može pohvaliti, a među njima su i Detective Conan, Pokemon i Crayon Shin-chan, koji su svi još uvek u toku.

Dok je do danas emitovan u više od 80 zemalja, anime One Piece debitovao je na japanskoj televiziji Fuji TV pre više od dvadeset godina, 21. februara 2001. U Japanu je trenutno u toku dvadeseta sezona animea, dok je manga Eičira Ode premašila 100 tomova i 1000 poglavlja, što su dva druga značajna rezultata za ovaj naslov.

One Piece prati Monkey D. Luffy-a u njegovim prekookeanskim avanturama i potrazi za ultimativnim svetskim blagom poznatim kao ”One Piece”, u nastojanju da postane sledeći kralj pirata.

Luffy je mladić koji je dobio neverovatne sposobnosti kada je pojeo magično đavolje voće, a njegovo telo postalo poput gume, i te sposobnosti koristi u svojim avanturama. Usput se sastaje sa mnogim živopisnim likovima, od kojih mu se mnogi pridružuju u njegovoj misiji. Budući da je ovo priča o potrazi za blagom, ona je uvek otvorena za zanimljive i beskrajne pustolovine.

Pročitajte: Znate li koja je najprodavanija manga svih vremena?

Za 1000. epizodu animea One Piece je takođe kreirana nova uvodna špica koju možete pogledati u videu ispod i takođe uporediti sa prvom špicom koja je objavljena.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x