Spider-Man: No Way Home novi trejler sa negativcima u fokusu (VIDEO)

0

Sony je objavio drugi trailer filma Spider-Man: No Way Home u kome se može videti pet negativaca iz filmova o Spajdermenu sa Endruom Garfildom i Tobijem Megvajerom.

Spider-Man: No Way Home novi trejler sa negativcima u fokusu (VIDEO)

Spider-Man: No Way Home je treći solo film o Spajdermenu unutar MCU-a i šesto pojavljivanje glumca Toma Holanda u ulozi titularnom Marvelovog superheroja. 

Film nastavlja tamo gde je stao prethodni film Spider-Man: Far From Home 2019. godine kada je svetu otkriven pravi identitet Spajdermena. I ovaj put će se uz Spajdermena naći i drugi istaknuti superheroj iz MCU franšize, a ovaj put će to biti Doktor Strejndž. 

Pročitajte: “Shang-Chi” – Marvelova superherojština u zmajevom gnezdu

Film će uključivati negativce iz prethodnih franšiza o Spajdermenu koje možemo videti u trailer-u. Tu su Alferd Molina kao Doc Ock i Vilijem Defo kao Zeleni Goblin iz trilogije sa Tobijem Megvajerom, Džejmi Foks kao Elektro iz franšize Endrua Garfilda, a tu su i Lizard i Sandman, mada još nije potvrđeno da li će ih glumiti isti glumci kao i u prethodnim filmovima.

Marvel i Sony još uvek pokušavaju da spekulacije o pojavljivanju Endrua Garfilda i Tobija Megvajera kao Spajdermena iz drugih univerzuma odbiju kao neistinite, ali uprkos tome, fanovi i dalje očekuju njihovo pojavljivanje. Dok je prvi trejler samo nagovestio sve ove negativce, u ovom trejleru su predstavljeni u potpunosti. Spajdermena očigledno čeka velika filmska borba protiv Sinister Six grupe negativaca. 

Spider-Man: No Way Home svakako ima potencijal da bude blokbaster godine. Film u bioskope stiže sledećeg meseca, a premijeru će imati 17. decembra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x