Pogledajte Spider-Man: No Way Home trejler u animiranom obliku (VIDEO)

0

Fan uradak sa interneta rekonstruiše Spider-Man: No Way Home trejler prikazujući ga spajanjem scena iz animiranih serija Spider-Man: The Animated Series i The Spectacular Spider-Man.

Pogledajte Spider-Man: No Way Home trejler u animiranom obliku (VIDEO)

Spider-Man: No Way Home stiže u bioskope za mesec dana, a na internetu se pojavila nova verzija trejlera u animiranom obliku. 

Trejler je prvenstveno sastavljen od isečaka iz Spider-Man: The Animated Series (1994-1998), ali takođe sadrži isečke iz The Spectacular Spider-Man (2008-2009) i Ultimate Spider-Man (2012-2017). Ove scene su uređene tako da odgovaraju događajima prikazanim u zvaničnom Spider-Man: No Way Home trejleru, sa zvukom iz tog trejlera koji je sinhronizovan sa animiranim scenama.

Pročitajte: Spider-Man: No Way Home novi trejler sa negativcima u fokusu (VIDEO)

Po objavljivanju, originalna verzija trejlera izazvala je pozitivnu reakciju fanova, nudeći prvi pogled na redizajnirani izgled Electra, CGI Lizarda i Sandmana. Iako je predstavio novi materijal koji prikazuje različite likove koji se vraćaju iz serijala Sema Rejmija i Marka Veba, mnogi su očekivali otkrivanje Endrua Garfilda i Tobija Megvajra, za koje se dugo pričalo da će ponoviti svoje uloge Pitera Parkera u predstojećem filmu.

Spider-Man: No Way Home u bioskope stiže 155. decembra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x