Kako bi Edit izgledala kada bi bila stvarna osoba?

0

Edit Stefanović je fiktivni lik iz stripova kojeg su smislili Darko Grkić i Aleksa Gajić. Ona je junakinja stripova “Technotise” i “Technotise: Edit i ja”, kao i kultnog animiranog filma “Technotise: Edit i ja” iz 2009. godine.

kako bi edit stripblog

U tom popularnom animiranom filmu Edit je mlada osoba, koja pokušava da pronađe svoje mesto u Beogradu 2074. godine, ali upada u nevolje sa studijama te ugrađuje čip koji studenti koriste kako bi pamtio umesto njih iz knjiga za ispit i tako lagano polagali. Međutim, čip je počeo prostom deobom da se razmožava i putem Editinih nerava je napravio svoj nervni sistem, terao je devojku da pije tablete gvožđa i tako je postao lik unutar nje, alter ego ili kako god – Edi. 

Pročitajte: “Technotise: Edit i Ja”: Kada jedan pad, prouzrokuje neverovatno ostvarenje!

Edita je devojka veoma privlačnog izgleda i figure, sa kratkom kosom i lepim crtama lica. Aleksa Gajić, vizuelni tvorac Editinog lika nije rekao koji je program korišćen za njen realan izgleda kada je taj post okačio na društvene mreže, ali da je stvarna izgledala bi ovako:  

kako bi edit stripblog

Kako vam se čini?

Uloge u filmu

U filmu “Technotise: Edit i ja” tumačili su Sanda Knežević, Jelisaveta Seka Sablić, Petar Kralj, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Srđan Todorović, Marija Karan, Vlasta Vladisavlević, Igor Bugarski, Zoran Kesić, Tatjana Đorđević, Srđan Miletić i Nebojša Glogovac.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x