Stiže serija o crnom Supermenu sa Majkl B. Džordanom u glavnoj ulozi

0

Posle dužeg spekulisanja potvrđeno je da je projekat o crnom Supermenu, Val-Zodu u izradi, te da će ga glumiti Majkl B. Džordan.

Stiže serija o crnom Supermenu sa Majkl B. Džordanom u glavnoj ulozi

Kako prenosi Deadline, serija o crnom Supermenu, Val-Zodu je u izradi za HBO Max sa Majkl B. Džordanom u glavnoj ulozi i zvaće se Val-Zod. Scenario će pisati Darnel Metajeri Džoš Piters, par koji je pisao scenario za sedmi nastavak franšize Transformers, pod nazivom Rise of Beasts.

Val-Zoda su kreirali Tom Tejlor, Nikola Skot i Robson Roha, a prvi put se pojavio u Earth 2 #19 2014. Smešten u alternativni univerzum odvojen od primarnog univerzuma New 52,  Zemlja 2 je imala svoju verziju Kal-Ela/Klarka Kenta koji je bio prvi Supermen, ali se verovalo da je poginuo u prvom ratu planete Zemlje sa Apokolipsom. Kada je Kripton bio blizu uništenja, Jor-El i Lara-El su poslali Val-Zoda na Zemlju kao što su uradili sa Kal-Elom i Karom Zor-El (Supergirl). Ali Val je zaglavio putujući u svojoj kapsuli veoma dugo. Na kraju je došao na Zemlju, otkrio svoje moći i postao nova verzija Supermena.

Prva naznaka da će se Val-Zod pridružiti DCEU pojavila se u februaru kada se pročulo da su Ta-Neisi Koates i Džej Džej Abrams rade na projektu Supermena fokusiranom na crnog Čoveka od čelika. U maju je, međutim, otkriveno da će novi film o Supermenu uključivati ​​crnog Kal-Ela, a ne Val-Zoda.

Pročitajte: Spajdermenove supermoći koje niste ni znali da poseduje

Warner Bros. nastavlja da širi svoju listu DC filmova i televizijskih emisija, udaljavajući se dalje od ideje o zajedničkom univerzumu u tom procesu. Nema potvrde da li će se Val-Zod biti smešten na filmskoj Zemlji-2, iako postoje naznake da će se Betmen reditelja Meta Rivsa biti smešten u istom univerzumu. Glavni DCEU, labavo izgrađen oko Lige Pravde, sada je donekle odvojen od vizije Zaka Snajdera. I Džoker Toda Filipsa na sličan način postoji u nepoznatom uglu multiverzuma. Što se tiče nadolazećih filmova o Batgirl i Blue Beetl-u, zajedno sa novim Supermenovim projektom Coatesa i Abramsa, nije jasno kako će oni biti postavljeni u DC-ijev filmski univerzum. Ali s obzirom na to da ukrštanje Arrowverse-a u Crisis on Infinite Earths segmentu zadirkuje da svi DC projekti postoje u multiverzumu koji se stalno širi, možda nije važno.

U glavnoj ulozi sa Majkl B. Džordanom, Val-Zod serija još nema datum izlaska na HBO Max.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x