Kako je The Suicide Squad Jamesa Gunn-a originalno trebalo da se završi?

0

The Suicide Squad u režiji James Gunn-a je zapravo trebalo da se završi dosta drugaćije od onog što smo videli, ali je originalan kraj filma bio previše mračan i nasilan za rediteljev ukus.

Gunn je u razgovoru za CinemaBlend otkrio kako je kraj njegovog filma originalno zamišljen i zašto je to njemu delovalo previše mračno i nasilno. Gunn je otkrio da je kraj filma uključivao smrt lika Ratcatcher 2.

,,Na samom kraju filma, Ratcatcher 2 bi pobegla iz Jotunhajma sa podacima o projektu Starro. Ona se iskrala i pobegla iz Jotunhajma dok ostatak grupe nije znao za to. Amanda Waller joj je raznela glavu bombom, nakon što se ostatak grupe vratio u zatvor”, objašnjava Gunn.

Gunn je otkrio da je Bloodsport, koji je u filmu izgradio odnos sa Ratcatcher 2 i povezao se sa njom na nivou kao sa ćerkom, poludeo zbog toga što je uradila Waller-ova, te je Harey Quinn pokušavala da ga smiri i na ljubazan način ga ubedi da se ostavi toga. 

Pročitajte: “The Suicide Squad” je sve što želimo od strip filmova!

,,Bloodsport na kraju puca Waller-ovoj u grudi jednim od eksplozivnih metaka i preti da će je razneti. Bilo je to nekako komplikovano. Upucao ju je tačno ispod srca jednim od eksplozivnih metaka, koje je Peacemaker već koristio ranije u filmu i tada je Waller-ova morala da uradi ono što on kaže”, navodi Gunn.

Gunn je zaključio da mu je takav završetak bio previše mračan i da mu nije baš najbolje seo. 

,,Takav kraj ne bi baš ispričao priču koju sam hteo da ispričam, a koja je mnogo više o različitim emocionalnim putevima likova. Za mene je kraj sa Bloodsportom koji mazi pacova zaista savšen završetak filma”, ističe Gunn.

James Gunn je filmom The Suicide Squad postigao uspeh i kod publike i kod kritičara, a to mu svakako neće biti jedini projekat za DC. Osim što je stvorio i nadolazeću seriju Peacemaker, spin-off filma The Suicide Squad, Gunn je nedavno potvrdio da radi na još jednom DC projektu, ali još uvek nije poznato o čemu je reč.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x