Spider-Man: No Way Home trejler – Povratak Zelenog Goblina i Doktor Oktopusa (VIDEO)

0

Spider-Man: No Way Home je jedan od najiščekivanijih superherojskih filmova, a prvi trejler je konačno objavljen.

Spider-Man: No Way Home trejler - Povratak Zelenog Goblina i Doktor Oktopusa

Spider-Man: No Way Home nastavlja tamo gde je stao prethodni film, Spider-Man: Far From Home. 

U prethodnom filmu otkriven je pravi identitet Spajdermena, a posledice toga će se videti u ovom filmu. Na njegov teret je pripisano ubistvo Misterija i sada Piter i svi njemu bliski ljudi prolaze kroz noćnu moru od života. Piter će se za pomoć obratiti Doktoru Strejndžu i zamoliti ga da nekakvom magijom obriše prethodne događaje.

Pročitajte: Kako je Betmen Granta Morisona predvideo našu budućnost

Većina trejlera fokusira se na postavljanje priče koja nas očekuje. Upravo čini Doktora Strejndža mogu biti uzrok događaja koje ćemo videti u ovom filmu. Takođe smo imali prilike da vidimo zadirkivanja vezana za Elektra u obliku žute munje koga će ponovo glumiti Džejmi Foks. Tu su i bombe u obliku bundeve koje koristi Zeleni Goblin uz zlokoban smeh Danijela Defoa, kao i povratak Doktora Oktopusa kome se još jednom vratio glumac Alred Molina.

Čini se da Marvel i Sony prave galeriju negativaca skupljenih iz različitih franšiza filmova o Spajdermenu, te publika jedva čeka neku potvrdu da će se u ovom filmu pojaviti i Spajdermen Tobija Megvajera, kao i Endrua Garfilda, reprizirajući svoje uloge. 

Nema sumnje da će još toga biti prikazano u narednim trejlerima, ali ovo je jedna sasvim dobra najava i prvi pogled na ono što nas očekuje.

Spider-Man: No Way Home u bioskope stiže 16. decembra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x