Trailer za Netflixovu CG seriju Hi-Men i Gospodari svemira (VIDEO)

0

Netflix je konačno obelodanio prvi trailer nove 3d animirane serije o Hi-Menu i Gospodarima svemira koja stiže u septembru.

Trailer za Netflixovu CG seriju Hi-Men i Gospodari svemira (VIDEO)

2019. je pored animirane serije Masters of the Universe: Revelation Kevina Smita koja se smatra nastavkom originalne serija, najavljena još jedna animirana CG serija o Hi-Menu.

Potvrđeno je da će ova CGI animirana serija biti namenjena mlađoj publici. Novi Hi-Men i Gospodari Univerzuma delovaće kao oživljavanje originalne serije jer Eternia, prva planeta stvaranja, biva napadnuta od strane demonskog tiranina poznatog pod imenom Skeletor koji pokušava da zauzme drevnu tvrđavu Grejskal. Dok mladi princ Adam i njegovi prijatelji dolaze u posed začaranog moćnog oružja, uključujući i kultni Mač moći, oni se pretvaraju u ratnike koji moraju iskoristiti sve svoje snage da zaustave Skeletora i vrate mir u Eterniji.

Pročitajte: Kako je Betmen Granta Morisona predvideo našu budućnost

Kada je prvi put objavljeno da Netflix radi na dva tonski različita serijala Masters of the Universe, mnogi fanovi nisu bili sigurni šta očekivati od svakog projekta. Prvi trejler za CG seriju Hi-Man i Gospodari svemira zasigurno će obradovati obožavaoce jer se titularni glavni junak konačno vraća u središte priče, za razliku od druge animirane serije Kevina Smita koja je fokusirana na sporedne likove, a ne na princa Adama.

Novi Hi-Men i gospodari svemira stižu na Netflix 16. septembra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x