Stiže novi mini serijal Robin & Batman Džefa Lemira

0

Džef Lemir je autor novog DC-ijevog mini serijala Robin & Batman, koji će se baviti Robinovim prvim danima koje je proveo kao Betmenov pomoćnik.

Stiže novi mini serijal Robin & Batman Džefa Lemira

Robin & Batman Džefa Lemira će biti nešto kao Robin: Godina prva za Dika Grejsona, koji je je svoju karijeru u borbi protiv zločina započeo kao Betmenov pomoćnik, Robin. Zatim se povukao iz te uloge kako bi započeo svoj samostalni superherojski put i preuzeo novi superherojski identitet, Nightwing.

Priča Ajznerom nagrađivanog scenariste, Džefa Lemira se osvrće na prvu godinu Dika Grejsona kao Robina. Sinopis serijala otkriva da ćemo videti priču od prvom svetskom superjerojskom pomoćniku, koji tek započinje svoju avanturu sa Betmenom i trudi se da pronađe put od lične tragedije do superheroja. 

Mini serijal će se sastojati iz tri broja od po 40 stranica, a za crtež će biti zadužen Dastin Ngujen. U nastavku možete videti nekoliko stranica iz prvog broja ovog mini serijala:

PROČITAJTE: Tri nova Bonelli strip serijala stižu u oktobru

Na ovim stranicama vidimo mladog Dika, koji još uvek nema svoj kostim Robina, kako se bori protiv grupe kriminalaca, dok Betmen pomno prati situaciju kroz Dikovu sušalicu. Kada stvari počnu da eskaliraju, Betmen govori kako će doći da reši stvar, ali Dik insistira kako je sve pod kontrolom, uklanja slušalicu i obračunava se sa kriminalcima trijumfalno.

Robin & Batman #1 izlazi 9. novembra 2021. godine.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x