Da li znate ko je bio najduže u timu Moćnih rendžera?

0

Doktor Tomas Tomi Oliver, je najdugovečniji Moćni rendžer svih vremena.

Svoju karijeru Moćnog rendžera, Tomi je započeo u toku školovanja, njegov mozak je isprala Rita Repulsa kada postaje zeleni rendžer, koji se bori sa Moćnim rendžerima. Nakon što su ga rendžeri oslobodili od Ritinih čarolija, Zordon je uspeo da stvori moć belog rendžera kao zamenu iscrpljenoj energiji zelenog rendžera. Kasnije, kada tim otkrije Zeo kristal, Tomi postaje Zeo rendžer V crveni iz Zeo rendžer serijala. Nakon toga postaje i prvi Red Turbo rendžer iz Turbo rendžera. Nakon diplomiranja, i povlačenja iz tima, otkriva Dino Gems i postaje crni Dino rendžer iz serijala Dino rendžera.

Pročitajte: POWER RANGERS: Svi kostimi Moćnih rendžera!

Malo se zna o Tomijevom ranijem životu osim činjenice da ga je porodica Oliver usvojila u mladosti, a da se ništa ne zna o njegovoj prvobitnoj porodici. Ranije, do sedme godine, Tomi Maršal i njegov prijatelj Tajler su živeli na ulicama, sve dok nisu napustili sirotište, a on bio usvojen. 

mocnih rendzera stripblog

Tomi je novi učenik Angel Grove-a kojeg je Rita Repulsa izabrala da postane njen zli zeleni rendžer. Na kraju su ga zaustavili Moćni rendžeri koji su prekinuli Ritinu čaroliju nad njim. Kada se povratio, Tomi je sagledao svu štetu koju je naneo i osećao se užasno, ali Jason ga je uveravao da se sve dogodilo samo zbog Ritine čarolije. Tomi je odlučio da se pridruži Moćnim rendžerima kao njihov šesti rendžer. Uprkos toplom dočeku tima, Tomi se i dalje oseća kao autsajder, progonjen Ritinim prisustvom.

mocnih rendzera stripblog

Njegovog brata, Davida, usvojio je Sam Trueheart, iako se njih dvoje nisu sreli sve do tinejdžerskih dana. U jednom trenutku svog života, Tomi se zainteresovao za borilačke veštine, uglavnom karate, kasnije je postao majstor u tome.

Njegova karijera kasnije, kako Moćnog rendžera, tako i na akademskom planu, se sve više razvijala. On je postao simbol rendžera, neko ko se najviše borio u tom timu i svakako je zaslužio svo poštovanje svojih kolega, iako na početku tako nije delovalo, ali se, kako je serijal odmicao, sve više isticao kao lider tima, što zaista i jeste.

Izvor: Power Wiki

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x