Film “Stari”, prema stripu “Kule od peska” stiže u naše bioskope!

0

Premijera filma “Stari”, inspirisanog grafičkom novelom “Kule od peska” Piera Oskara Levia i Frederika Petersa, u srpskim bioskopima zakazana je za 29. jul.

stari stripblog

Domaća premijera ovog filmskog ostvarenja zakazana je za četvrtak 29. jul u bioskopima Cineplexx. stari

Pročitajte: “Kule od peska”: Priča koja pokazuje golu suštinu čovekovog postojanja!

U pitanju je film prema delu, grafičkoj noveli Piera Oskara Levia i Frederika Petersa “Kule od peska”, a ni sam režiser nije krio tu činjenicu.

-Imao sam dve filmske ideje, na kojima sam radio, rekao je Shiamalan, a prenosi Tipsclear. „Za mene postoje ideje, a one se ponekad nađu u časopisima, a još nemaju “meso” ili šta god već bilo, pa sam spreman da provedem dve godine svog života radeći na njima i usmeravajući te misli – i nekada ne bude ništa od toga. Moraju biti malo jače. Ali postojale su dve ideje o kojima sam upravo sada razmišljao da ih napravim. I, sasvim zanimljivo, možda postoji i treća stvar.”

Film dolazi u produkciji M. Night Shyamalana, Ashwina Rajana i Marca Bienstocka, a uloge tumače Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung. Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee i drugi.

Trailer:

Trailer zaista obećava, a sama radnja stripa koji je inspiracja za film je i više nego zanimljiva, nema razloga da i ostvarenje na bioskopskom platnu ne bude takvo…

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x