Objavljen prvi trejler za film Dijabolik (VIDEO)

0

Prvi zvanični trejler filma o strip junaku Dijaboliku je konačno stigao!

Objavljen prvi trejler za film Dijabolik (VIDEO)

To je čovek. Ali sa izvanrednim sposobnostima”. Ovako je neuhvatljivi lopov Dijabolik predstavljen u prvom zvaničnom trejleru filma. Mitski lik umotan u usko crno odelo, a glumi ga Luca Marinelli, dok je uz njega Miriam Leone u ulozi zavodljive Eve Kant i Valerio Mastandrea koji glumi tvrdoglavog inspektora Ginka.

Trejler ne otkriva mnogo o tome šta će stvarna radnja biti, ali odvodi nas u napetu i uzbuđenu atmosferu. Dijabolik je predstavljen kao odlučan antiheroj spreman za akciju, dok je Eva Kant fascinantna žena radoznala da upozna lopova, privučena pre svega njegovom tamnom stranom. Postoje neki elementi koji karakterišu slavnog lika: brzi Jaguar noževi koje baca. U središtu priče je misteriozni prsten sa dragim crvenim kamenom koji bi trebalo da igra fundamentalnu ulogu.

Pročitajte: What If…? trailer – Uvrnuti Marvelov filmski univerzum u animiranoj seriji (VIDEO)

Film Djiabolik su režirala braća Antonio i Marco Manetti. Glavnu ulogu tumači glumac Luca Marinelli. Dijabolikovu ljubav Evu Kant igra Miriam Leone, dok njegovog najvećeg neprijatelja, inspektora Ginka glumi Valerio Mastrandea. 

Mario Gamboli, koji je inače glavni scenarista strip serijala Dijabolik, će raditi i scenario za film zajedno sa Michelangelom La Neve i braćom Manetti.

Nakon odlaganja usled pandemije virusa COVID-19 film je naišao na odlaganja, ali sada će publika konačno imati prilike da vidi Dijabolika na velikom platnu 16. decembra. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x