What If…? trailer – Uvrnuti Marvelov filmski univerzum u animiranoj seriji (VIDEO)

0

Nadolazeća Marvelova animirana serija What If…? doneće neke uvrnute realnosti i nove verzije superheroja.

What If...? trailer - Uvrnuti Marvelov filmski univerzum u animiranoj seriji (VIDEO)

Ideja multiverzuma postaje sve važnija za Marvelov filmski univerzum, a tome svedoči i novi trailer animirane serije What If…? Multiverzum je već uveden u TV seriji Loki o kojoj ćemo govoriti u nekom od budućih tekstova, a kako je objašnjeno vremenska linija je prirodno haotična i svaki trenutak ima potencijal da stvori novu granu, nešto tako jednostavno kao što osoba koja kasni na posao može stvoriti potpuno novu vremensku liniju.

Marvelova predstojeća What If ..? animirana serija će iskoristiti taj potencijal, uvodeći publiku u niz vremenskih linija, gde su se likovi okretali levo umesto desno, imali su drugačije sudbine i pravili druge izbore što je dovelo do potpuno uvrnutih rezultata. 

Ono što možemo videti iz trailer-a totalno su drugačije scene i priče od onoga što smo videli u MCU filmovima, što će se od sada verovatno smatraki glavnim vremenskim tokom.

Pročitajte: Sve što treba da znate o filmu Black Widow

Iron Man je lansirao MCU, i tako prikladno, Marvelov What If ..? trailer započinje promenljivom verzijom onoga što je trebalo da je poreklo Iron Man-a. Ovde industrijalac nikada ne ugrađuje gelere u svoje grudi, jer ga je spasio Erik Killmonger. Iako Killmonger nosi svoj MCU kostim, ovo je verovatno postavljeno za vreme njegovog boravka u američkim mornaričkim fokama, a Marvel je potvrdio da je zaista bio prisutan u akcijama u Avganistanu. On i Stark postaju prijatelji i to bi bilo nešto kao nečastivi savez, s obzirom da ova varijanta Starka nikada nije naučila poniznost u avganistanskim pećinama.

Čini se da ćemo videti kako Doctor Strange postaje veoma moćan čarobnjak, ali će se u ovoj verziji baviti nekim moćnim vradžbinama i postati jako zao. S druge strane, Peter Quill nije taj koga kidnapuje grupa svemirskih pljačkaša sa Yondu-om na čelu, već je u pitanju T’Challa, koji umesto Peter-a postaje Star Lord. Black Widow ovde nikada nije napustila špijunski program koji ju je stvorio i ostala je ruska špijunka. Peggy Carter je popila serum i postala prvi supervojnik na planeti nazivajući se Captain Britain, dok je Howard Stark, otac Tony Starka, postao njen pomoćnik i kontruisao prvo Iron Man odelo koje će on koristiti u akciji sa Peggy.

Videćemo i mnoge Marvelove superheroje koji su postali zombiji, kao i što ćemo videti Watchers, vanzemaljska bića koja poseduju urođenu sposobnost da postignu praktično bilo koji željeni efekat, uključujući uvećavanje ličnih svojstava, manipulaciju vremenom i prostorom, molekularnu manipulaciju, projekciju energije i niz mentalnih moći. Takođe imaju pristup visoko naprednoj tehnologiji. Međutim, oni su se zakleli da se u događaje multiverzuma ne mešaju, već bi samo gledali i posmatrali događaje koji bi mogli da im pomognu da povećaju svoje znanje o univerzumu. Nisu sveznajući, svemoćni niti su smrtni. Oni su izuzetno inteligentni i napravljeni su od čiste energije i mogu se teleportovati.

Marvel What If…? prva epizoda izlazi 11. avgusta na Disney- platformi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x