Predator lovi Marvelove superheroje (GALERIJA)

0

Predator lovi Marvelove superheroje na novim promotivnim naslovnicama.

Predator lovi Marvelove superheroje (GALERIJA) Strip Blog

Predator mini strip serijal od strane Marvela je na pomolu i povodom toga je ova izdavačka kuća objavila pregršt novih naslovnica na kojima popularni vanzemaljac lovi Marvelove superheroje. 

Ovaj lik se prvi put pojavio u istoimenom filmu iz 1987. u režiji Džona Mektirnana, sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi. Predatori su vanzemaljska bića koja nasilno love i ubijaju iz čiste zabave. To u pričama o Predatoru dovodi do smrtonosnih borbi sa drugim bićima ili ljudima. Predator je postao značajan deo pop kulture i doživeo nekoliko filmova, video igara, knjiga i stripova. Marvel je još u julu najavio nove strip serijale o Predatoru i Osmom putniku.

Povodom promocije novog strip serijala o Predatoru, Marvel objavljuje posebne naslovnice na kojima ovaj smrtonosni vanzemaljac sreće Marvelove superheroje.

Pročitajte: Supermen Kristofera Riva dobija svoj strip

Ove naslovnice su odličan način da se zagolica mašta fanova pred uvod Predatora u Marvelov stripovski univerzum. Zasigurno će se dogoditi i neki strip krosover između ovog ubilački nastrojenog vanzemaljca sa nekim od Marvelovih najpopularnijih superheroja. 

Marvel još nije objavio nikakve detalje o strip serijalu Predator, te se nadamo da će nakon ovoga izneti više informacija.

POGLEDAJTE I OVO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x