Strip Kijanu Rivsa “BRZRKR #1” prodat u neverovatnih 600.000 primeraka

0

Prvi broj stripa koji je napisao glumac Kijanu Rivs, “BRZRKR #1” prodat je u preko 600.000 primeraka.

Prvo izdanje BRZRKR-a je strip koji su napisali Kijanu Rivs i Met Kindt, a ilustrovao Ron Gerni, a upravo je ovaj strip na putu da ostavi ogroman trag u strip industriji. 

BRZRKR #1 u izdanju BOOM! Studios-a je već premašio 600.000 prodatih primeraka, čineći ga verovatno najprodavanijim stripom 2020-ih, nadmašivši Dark Nights: Death Metal #1 i postajući najprodavaniji strip jos od stripa Star Wars #1 iz 2015. godine. BRZRKR #1 je ujedno i najprodavaniji Boom strip još od crossovera Big Trouble u Little China/Escape From New York #1, koji je prodat u 421.000 primeraka kada je debitovao u oktobru 2016. godine. Važno je napomenuti da ovaj strip još uvek nije stigao u knjižare niti online platforme.

Strip BRZRKR će pričati priču o besmrtnom ratniku koji je u potrazi za odgovorima vezanim za njegovo postojanje. Mini serijal će imati 12 brojeva i zbog sadržaja brutalnog nasilja će biti namenjen isključivo starijoj publici.

Pročitajte: Životna priča Fantastične Četvorke u stvarnoj istoriji

,,Čovek poznat kao Berzerker je polu-smrtnik i polu-bog, proklet i primoran na nasilan život, što šteti njegovom razumu. Nakon što je vekovima lutao svetom, Berzerker je utočište pronašao radeći za američku vladu boreći se u bitkama toliko opasnim i toliko nasilnim, koje su preopasne za bilo koga drugog. Ono što se nada, to je da će u zamenu za svoje službovanje dobiti istinu o svom beskrajnom postojanju natopljenom krvlju i način kako to da zaustavi.

BRZRKR #1 kreće u prodaju 24. februara u izdanju BOOM! Studios.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x