Životna priča Fantastične Četvorke u stvarnoj istoriji

0

Povodom 60. godina Fantastične Četvorke, Marvel najavljuje mini serijal pod nazivom “Fantastična Četvorka: Životna priča”.

“Fantastična Četvorka: Životna priča” će na jedinstven način prepričati najbitnije događaje iz istorije popularnog Marvelovog superherojskog tima, prateći njihov nastanak, razvoj i starenje, a sve će se to dešavati u stvarnom istorijskom okruženju.

Ovaj strip nastaje po uzoru na mini serijal “Spajdermen: Životna priča” koji su realizovali Chip Zdarsky i Mark Bagley, a koji je ispričao priču o Spajdermenu u stvarnom vremenu, prateći njegov život iz godine u godinu, od njegove mladosti tokom 60-ih, sve do poslednje decenije 20. veka i njegovih zrelih godina.

Strip o životu Fantastične Četvorke će pisati Mark Russell, a za crtež će biti zadužen Sean Izaakse. 

Pročitajte: Stiže film “Old” inspirisan stripom “Kule od peska”

Fantastična Četvorka ove godine slavi 60. godina. Najznačajnija kreacija Sten Lija i Džeka Kirbija, koja je pokrenula istorijsko Srebrno doba Marvel Comics-a, doživela je neke od najboljih strip avantura svih vremena, a sada će njihova slavna saga biti predstavljena na potpuno nov način u FANTASTIČNA ČETVORKA: ŽIVOTNA PRIČA.

FANTASTIČNA ČETVORKA: ŽIVOTNA PRIČA br. 1 odvijaće se u 60-im kada su Reed, Ben, Sue i Johnny krenuli na to sudbonosno putovanje u svemir koje je zauvek promenilo obrazac strip pripovedanja. U pozadini Hladnog rata i trke za svemirskim dostignućima, događa se stravična nesreća koja im daje velike moći i zastrašujuću tajnu, a to ih transformiše u prvi superherojski tim na svetu.

Prvi broj ovog mini serijala će izaći u maju 2021. godine.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x