Glumac Oscar Isaac će biti Moon Knight u MCU

0

Oscar Isaac je izabran da glumi Moon Knighta u Marvelovom filmskom univerzmu.

Glumac Oscar Isaac će biti Moon Knight u MCU Strip Blog

Prošle godine je najavljeno da ćemo dobiti MCU serije koje će se emitovati na Disney+ platformi i koje će nam predstaviti nove likove unutar MCU. Jedan od njih će biti Moon Knight 

Kako prenosi Deadline, Oscar Isaac je prvi pik Marvel Studios-a za ovu ulogu. On će glumiti Marca Spectora, plaćenika sa mnogim alter-egoima koji kasnije postaje maskirani odmetnik. Iz Marvela nisu komentarisali kasting Oscara Isaaca. Datum produkcije još uvek nije najavljen, a studio još uvek traži reditelja serije. Ipak, sada kada je pronađen glavni glumac serije, za očekivati je da će se produkcija pomeriti sa mrtve tačke.

Pročitajte: Blade Runner dobija novi spin-off strip

Isaac je upravo završio sa ulogom Poa Damerona u novoj Star Wars trilogiji, a njegov ulazak u MCU bi značio da je bio deo dve najveće filmske franšize trenutno. Isaacu takođe ne bi bio prvi put da glumi u ekranizaciji Marvelovih stripova budući da je već glumio negativca Apocalypse u filmu X-Men: Apocalypse koji je izašao 2016. godine.

Moon Knight TV serija je trenutno u planu za Disney+, ali kako je navedeno da će sve Disney+ serije biti povezane sa aktuelnim filmovima, nema sumnje da ćemo ovog lika videti u još nekim projektima. 

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG: 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x