Jared Leto se vraća kao Joker u Justice League Snyder Cut

0

Svidelo se to nekima ili ne, Jared Leto još uvek nije završio sa ulogom Jokera.

Jared Leto se vraća kao Joker u Justice League Snyder Cut

Justice League verzija reditelja Zack Snydera će dobiti veliki dodatak u vidu glumca Jared Letoa, koji će ponovo igrati Jokera. DCEU je imao zanimljivu godinu jer će Snyder Cut konačno ugledati svetlost dana. Nakon što su Warner Bros i Joss Whedon nakon Snyderovog odlaska iz ovog projekta izmenili bioskopsku verziju filma, fanovi ni kritičari nisu bili zadovoljni finalnim proizvodom, te su pokretali kampanje za objavljivanje originalne Snyderove verzije filma. Ranije ove godine, WarnerMedia im je udovoljio, a Justice League Snyder Cut sledeće godine stiže na HBO Max u četvorodelnom formatu koji će pokazati Snyderovu pravu viziju kultnog superherojskog tima DC-a.

Leto je glumio ikonskog DC-ijevog negativca u filmu Suicide Squad 2016. godine. Ali čak je i taj film izmenjen u odnosu na prvobitnu viziju reditelja Davida Ayera, jer njegova verzija navodno ima puno više Letovih scena kao Jokera. Iako su ga spominjali u filmovima poput Birds of Prey, Letov Joker nije viđen od njegovog debija u DCEU. Bilo je misterija da li je Leto zapravo završio sa ulogom Jokera ili ne. Ali čini se da će 2021. godine fanovima i Letu pružiti još pokušaj da osvetla obraz ovoj verziji Jokera.

Pročitajte: Kojim redosledom čitati Betmen stripove Skota Snajdera

Leto će navodno reprizirati ulogu Jokera u Justice League Snyder Cut-u u sklopu dosnimavanja određenih scena. Kao što je THR otkrio, Leto se pridružuje kolegama Benu Afflecku i Ray Fisheru koji ponavljaju svoje uloge kao Batman i Cyborg. Nisu otkriveni konkretni detalji o ulozi Jokera u filmu i hoće li u pitanju biti samo cameo ili će dobiti značajniju minutažu. Ostaje da se vidi hoće li se dodati i drugi DC likovi kao deo Snyderovih dosnimavanja. S obzirom da mnoge misterije još uvek okružuju Snyderovu verziju filma, ne bi bilo previše šokantno da se drugi DCEU glumci, koji se prvobitno nisu pojavili u Justice League filmu, uđu u projekat.

Povratak Leta u  DCEU bi to potencijalno mogao dovesti do toga da ponovo glumi Jokera u drugim DC projektima. Warner Bros. je u početku pokušavao raditi na solo filmu Joker sa Letom, kao i na zajedničkom filmu s Harley Quinn sa Margot Robbie. Uprkos projektima koji su ukinuti od prošle godine, Letov povratak možda bi mogao nagovestiti da će se barem jedan od tih filmova dogoditi. Zavisno od toga šta će se dogoditi u Snyder Cut-u, moguće je da je sada ponovo oživelo zanimanje WarnerMedia za nastavak Letove verzije Jokera.  Gledaoci će ipak morati da pričekaju do 2021. godine kako bi saznali kakva je sudbina Letovog Jokera u Snyderovoj verziji Juscite League.

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x