Chadwick Boseman je zamalo glumio drugog heroja u MCU

0

Sve ljubitelje Marvelovog filmskog univerzuma je šokirala vest o nedavnoj smrti glumca Chadwicka Bosemana, koji se proslavio ulogom Black Panthera.

Chadwick Boseman je zamalo glumio drugog heroja u MCU Strip Blog

Boseman je kao Marvelov Black Panther debitovao 2016. godine u filmu Captain America: Civil War. Kasnije je dobio svoj solo film Black Panther koji je izašao 2018. i pokupio ovacije među publikom i kritikom. Boseman je ulogu reprizirao još dva puta nakon toga u flmovima Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame.

Zanimljivo je da je Boseman prvobitno bio na audiciji za jednog drugog Marvelovog heroja. On je 2019. godine otkrio da je bio na audiciji za Draxa the Destroyera u filmu The Guardians of the Galaxy. Uloga je na kraju pripala bivšem rvaču Daveu Bautisti, dok je Boseman ispričao kako je slutio da neće dobiti tu ulogu. 

,,Nisam mislio da ću je dobiti. To je bilo čudno tada. Nismo znali kako će Čuvari Galaksije ispasti. Imao sam nekoliko stranica scenarija”, objasnio je Jimmy Falonu u emisiji The Tonight Show.

Oktrio je i da mu je ta audicija pomogla da obezbedi ulogu Black Panthera kasnije.

Pročitajte: Jim Starlin je kreirao negativca po uzoru na Donalda Trampa

,,Ponekad to tako funkcioniše u glumačkom svetu. Odete na audiciju znajući da nećete dobiti ulogu, ali upoznate nove ljude koji kažu: Nije za ovo, ali možemo da ga iskoristimo za nešto drugo kasnije.”

Chadwick Boseman je preminuo 28. avgusta 2020. godine posle četvorogodišnje borbe sa teškom bolešću.

Black Panther 2 je trebalo da izađe u bioskope 2022. godine, ali ova vest je zatekla sve, pa tako i studio., stoga trenutni planovi za budućnost ovog filma nisu poznati.

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x