Jim Starlin je kreirao negativca po uzoru na Donalda Trampa

0

Jim Starlin, američki strip autor koji je stvorio jednog od najpoznatijih strip negativaca današnjice, Thanosa, predstaviće svog novog antagonistu koji je inspirisan predsednikom Amerike, Donaldom Trampom.

Na stranicama svog naučno-fantastičnog stripa Dreadstar Returns, Starlin će predstaviti novog negativca inspirisanog Donaldom Trampom. 

Strip koji bi trebalo da izađe ove godine će u sebi sadržati lika po imenu Plunddo Tram (anagram od Donald Trump), koji će biti parodija aktuelnog predsednika Amerike. Ovo nije prvi put da Starlin iskazuje svoje nezadovoljstvo predsednikom Amerike. Ranije ga je poredio sa svojom najpopularnijom kreacijom, Thanosom.

Pročitajte: Kapetan Amerika u borbi za štednju energije u SAD-u! (VIDEO)

On je nameravao da uključi ovog lika u svoju priču od samog početka, a kako sam navodi rešio je da ga okarakteriše još gore nakon što je Tramp pokazao loše upravljanje državom tokom pandemije virusa Covid-19.

,,Zapravo sam se vratio na dopisivanje i prepravljanje scenarija jer mi Plunddo Tram nije delovao toliko prezreno koliko sam nameravao da bude. Zato sam se vratio i pogoršao ga”, izjavio je Starlin za The Hollywood Reporter. 

Dreadstar je strip iz 1982. koji je debitovao u izdanju Marvel Comics, a kasnije su ga objavljivali Forst Comics i Malibu Comics. Glavni lik je Vanth Dreadstar, jedan od poslednjih preživelih na mlečnom putu, koji luta svemirom sa posadom svog svemirskog broda. Dreadstar Returns je projekat koji je na Kickstarteru prikupio $136 000 i ponovo će biti objavljen nakon 30. godina odsustva.

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x