Šta će se desiti Hobsu kada Kalvin bude odrastao?

0

Svi volimo Kalvina i Hobsa, taj humoristični par između nestašnog dečaka i njegove igračke, plišanog tigra uveseljava ljude širom sveta.

Šta će se desiti Hobsu kada Kalvin bude odrastao? Strip Blog

Strip “Kalvin i Hobs” je obeležio detinjstvo mnogih generacijama dece rođene osamdesetih i devedesetih godina. Priče o nestašnom dečaku Kalvinu i njegovom tigru Hobsu postale su nezaobilazno štivo uz koje su odrastali ljudi različitih profila ličnosti.

Bilo bi interesantno zapitati se šta bi se moglo dogoditi sa Hobsom kada Kalvin odraste?

Satirični sajt Clickhole je smislio svoju verziju ove priče, šta će biti sa Hobsom nakon Kalvinovog odrastanja, kroz izmišljeni Tvit autora stripa: Sa svojih 20 godina, nekoliko dana nakon svog rođendana, Kalvin baca Hobsa u KFC kontejner za smeće. Kalvin ubacuje Hobsa i sve svoje glupe kostime u kutiju za koju je nekad verovao da je njegov vremeplov, i odbacuje ih bez razmišljanja. Sramota ga je koliko je detinjast bio. Kalvin više nikada neće pomisliti na Hobsa. Odlučuje da uradi nešto sa svojim životom i postane računovođa. 

Nakon što je završio koledž, gde se usavršio u struci, Kalvin je odmah nakon školovanja dobio šestocifreni posao računovođe u Boeing-u. Uz brzo napredovanje postao je i šef svog sektora. U slobodno vreme uživa čitajući knjige o Drugom svetskom ratu i gledajući fudbalske utakmice.

Hobs završava na deponiji gde će ga pojesti lešinari jer je bio natopljen sa toliko pileće masti u KFC kontejneru…

Ovo malo zvuči jezivo…

Čini se da je Kalvin prošao dosta dobro u životu kada je jednom shvatio da je prerastao Hobsa i da maštarije ne plaćaju račune…

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x