The Walking Dead strip dobija deluxe ediciju u boji

0

Od oktobra u Americi počinje objavljivanje stripa The Wakling Dead u novom izdanju.

The Walking Dead strip dobija deluxe ediciju u boji Strip Blog

Full color izdanje će nositi naziv The Walking Dead Deluxe. Table će kolorisati Dave McCaig. The Walking Dead Deluxe će imati i nekoliko novih naslovnica za koje će biti zaduženi David Finch, Julian Totino Tedesco, Arthur Adams, pa čak i ko-kreator serijala Tony Moore.

Novo deluxe izdanje će debitovati 7. oktobra, a od oktobra bi knjige trebalo da izlaze na nedeljnom nivou u izdanju Image Comics-a.

U nastavku možete pogledati dve nove naslovnice (Tony Moore i David Finch), kao i nekoliko kolorisanih tabla iz prvog broja serijala.

Pročitajte: Keanu Reeves piše strip u kome je on u glavnoj ulozi

The Walking Dead serijal je izlazio od 2005. do 2019. godine i broji 192 broja koje je izdala izdavačka kuća Image Comics. Serijal su kreirali Robert Kirkman kao pisac i Tony Moore kao crtač. Strip govori o savremenom svetu koji je zahvaćen epidemijom zombija. Glavni lik je policajac Rick Grimes koji se našao kao vođa grupe preživelih koja se bori sa svakodnevnim nevoljama u želji da preživi u svetu punom zombja. Strip je 2010. inspirisao i TV adaptaciju koja je postala jedna od najpopularnijih TV serija ikada.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x