Keanu Reeves piše strip u kome je on u glavnoj ulozi

0

Miljenik publike širom sveta, holivudski glumac Keanu Reeves, debitovaće uskoro i kao pisac stripova.

Keanu Reeves piše strip u kome je on u glavnoj ulozi Strip Blog

Keanu Reeves će debitovati na stripu BRZRKR koji će izdati BOOM! Studios. Uz Keanu Reeves-a u projekat će biti uključeni i pisac Matt Kindt (Folklords, Bang!) i proslavljeni umetnik Alessandro Vitti.

Strip BRZRKR će pričati priču o besmrtnom ratniku koji je u potrazi za odgovorima vezanim za njegovo postojanje. Mini serijal će imati 12 brojeva i zbog sadržaja brutalnog nasilja će biti namenjen isključivo starijoj publici.

,,Čovek poznat kao Berzerker je polu-smrtnik i polu-bog, proklet i primoran na nasilan život, što šteti njegovom razumu. Nakon što je vekovima lutao svetom, Berzerker je utočište pronašao radeći za američku vladu boreći se u bitkama toliko opasnim i toliko nasilnim, koje su preopasne za bilo koga drugog. Ono što se nada, to je da će u zamenu za svoje službovanje dobiti istinu o svom beskrajnom postojanju natopljenom krvlju i način kako to da zaustavi.

Pročitajte: Rorschach dobija novi mini strip serijal

Prvi broj stripa BRZRKR će biti dostupan početkom oktobra 2020. godine. Naslovnicu za prvi broj će raditi crtački superstar Rafael Grampa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x