Rorschach dobija novi mini strip serijal

DC najavljuje da će Tom King, Jorge Fornés, Dave Stewart i Clayton Cowles biti zaduženi za novi Watchmen spin-off serijal koji će biti posvećen Rorschachu

Radnja Rorschach mini serijala od 12 brojeva će biti smeštena 35 nakon dešavanja originalnog stripa Watchmen. Strip će biti objavljen pod oznakom DC Black Label, što znači da će biti namenjen čitaocima starijeg uzrasta.

,,Prošlo je 35 godina otkada je Ozymandias iscenirao vanzemaljski napad na New York. Njegovo nedelo je otkriveno i time je javnost zauvek izgubila poverenje u superheroje. Minutemen-i ne postoje, živi samo sećanje na njih. Ozloglašeni Rorschach je postao kultna ikona nakon što ga je Dr. Manhattan pretvorio u prah. 

Rorschach je možda otkrio istinu, ali on nikada nije bio heroj.

This slideshow requires JavaScript.

Pročitajte: Koji strip junaci su bili inspiracija Alanu Muru kada je stvarao Watchmen

Pa šta onda znači kada se Rorschacha ponovo pojavi kao deo para atentatora koji pokušavaju da ubiju prvog kandidata koji se suprostavio predsedniku Robertu Redfordu nakon decenija vladavine? Pratite jednog odlučnog detektiva koji korača decenijama unazad kroz vreme, otkrivajući identitete i motive potencijalnih ubica, što će ga dovesti u mračne vode zavere vanzemaljskih razmera, osramoćenih dobronamernika i mističnih vizija.”

Rorschach #1 izlati 13. oktobra 

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of