Michael Keaton kao stari Bruce Wayne u Batman Beyond fan trailer-u (VIDEO)

0

DC-ijev animirani univerzum je tokom 90-ih i 00-ih doneo mnogo sjajnih dodataka Batman mitologiji.

Michael Keaton kao stari Bruce Wayne u Batman Beyond fan trailer-u (VIDEO) strip blog

Neki od njih su likovi poput Harley Quinn i detektivke Renee Montoya, ali nesumnjivo je najveći lik koji je proizišao iz animiranog univerzuma Batman Beyond, Terry McGinnis. 

Batman Beyond je zahvaljujući ultra popularnoj animiranoj seriji stekao armiju fanova. Ideja o tome da Bruce Wayne bude u penziji i da preuzme novog štićenika kog će obučiti da štiti futuristički Gotham toliko je velika da fanovi godinama čeznu da vide priču baziranu na ovoj animiranoj seriji na velikom platnu. 

O ovoj ideji se šapuće otkad je nastao DCEU filmski univerzum, ali Warner Bros. i dalje ćuti. Dizajner Billy Crammer je na svom You Tube kanalu pružio fanovima odličan uvid u to kako bi film Batman Beyond mogao da izgleda. 

https://www.youtube.com/watch?v=z6O1Nk-SjCU

Pročitajte: Kako fanovi vide Roberta Pattinsona u ulozi Batmana (GALERIJA)

Autor videa je ponovo vratio glumca Mihael Keatona u ulogu starijeg Bruce Wayne-a, dok je kao Terry McGinnis-a izabrao glumca Dylan O’Brien-a. Materijal je uglavnom uzet iz filma America Assassin, gde oba glumca glume, ali uz dodatke iz Nolanovog Batmana to izgleda jako blizu onoga što bi fanovi voleli da vide u Batman Beyond filmu. 

Kevin Smith je jednom izjavio kako bi Batman Beyond film sa Keatonom koji bi ponovo glumio Bruce Wayne-a zasigurno zaradio minimum milijardu dolara. Keaton je svojom ulogom Vulture-a u filmu Spider-Man: Homecoming dokazao da mu prija superherojski žanr, te da postoji dobra šansa da ponovo glumi ulogu Bruce Wayne-a koju je poslednji put glumio 1992. u filmu Batman Returns

Bitan faktor u izradi filma Batman Beyond je i filmska tehnologija koja je dostigla fazu gde bi se futuristički Gotham mogao prikazati na sjajan i zanimljiv način. To bi bio pun pogodak za DCEU franšizu, jer bi imali film inspirisan sajberpankom, što u MCU univerzumu još uvek ne postoji. 

Mnogi veruju da Warner priprema ovaj projekat u tajnosti, te da će zvanična potvrda stići pre ili kasnije. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x