Kako fanovi vide Roberta Patinsona u ulozi Betmena (GALERIJA)

0

Internet je mesto neograničenih mogućnosti i veoma kreativnih ljudi.

Kako fanovi vide Roberta Patinsona u ulozi Betmena (GALERIJA) STRIP BLOG

Upravo zbog toga je postalo moguće da imamo uvid u mnoge stvari. Zahvaljujući mnoštvu umetnika i grafičkih dizajnera često možemo videti kako bi neki glumac izgledao kao određeni strip junak. Dovoljno je da se provuku samo glasine, npr. da će Hoakin Finiks biti novi Džoker i odmah će neko od fanova koji se bave dizajnom napraviti fan art koji će nam makar malo nagovestiti kako će Finiks izgledati kao Džoker. To je bio slučaj i kada je Robert Patinson izabran da glumi Betmena u predstojećem filmu koji režira Met Rivs. 

POVEZANO: Kako bi Henry Cavill izgledao kao ”Kingdome Come” Supermen (FOTO)

Dok fanovi nestrpljivo iščekuju da vide kako će Patinson izgledati kao Betmen, makar privremene uvide i kratkotočna ispunjenja njihovih maštarija im obezbeđuju razni umetnici koji na svoje načine edituju ovog glumca kao Betmena. Ovo su samo neki od fan art radova koji nam prikazuju kakvog Betmena možemo da očekujemo na filmu.

Obzirom da još ne znamo koju verziju Betmenovog odela će Met Rivs odabrati za svoj film, fanovi su se potrudili da vizuelno odgovore na što više opcija i varijacija. Budući da produkcija filma počinje krajem ove, ili početkom sledeće godine, proćiće dosta vremena dok prvi put zvanično vidimo Patinsona u kostimu. Šuška se da će Rivsov film koristiti Robina i iskusne Betmenove negativce i tako kombinovati staro i novo, pa se nadamo da će isto tako biti i sa odelom Betmena. Do tada fan artovi su jedino što imamo.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x