Betmen: Animirana serija dobija novi strip koji će pisati Pol Dini

0

Tim koji nam je doneo ultra popularnu Betmen: Animiranu seriju će čitaoce i fanove Betmena obradovati novim strip serijalom koji će biti urađen u stilu pomenute animirane serije.

Pol Dini, Alan Bernet i Taj Templton se vraćaju u svet Betmen: Animirane serije sa mini strip serijalom koji će imati šest brojeva. 

Kako prenosi Entertainment Weekly u mini serijalu će se naći i novi likovi iz šireg DC animiranog univerzuma, kao i popularni Robin Džejson Tod, koji nekim čudom nije bio prisutan u originalnoj Betmen: Animiranoj seriji 90-ih. 

,,Prešli smo sa Dika Grejsona na Tima Drejka, a Džejsona smo izostavili. Na ovo što sada radimo gledamo kao na šansu da Džejson dobije zasluženo priznanje kao deo Betmenove animirane istorije. Po prvi put ćete videti i tu priču kao deo animiranog univerzuma i videti šta se desilo u njihovom odnosu. Naš je cilj da ne uvedemo samo Džejsona u priču već i Red Hood-a. Postoje i drugi likovi koji su bili popularni u stripovima tokom emitovanja animirane serije poput Azraela i Deathstroke-a, a nismo ih koristili u animiranoj seriji”, objašnjava Dini.

Pročitajte: Robert Pattinson premijerno u novom Bat-odelu (VIDEO)

Slike su preuzete sa portala Entertainment Weekly

Dini otkriva i da će se u fokusu naći i odnos Brusa Vejna i Leksa Lutora i kako je taj odnos izgledao nakon animiranog krosovera Betmena i Supermena, priče World’s Finest, na kraju koje je Leks uhvaćen zbog svojih nedela.

Taj Templton je sa druge strane nagovestio i intenzivnu priču o Azraelu, misterioznom liku iz senke koji sve vreme pručava Betmenovu porodicu. 

Strip će se zvati Batman: The Adventures Continue, a prvi broj će se u prodaji naći 6. maja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x