STIGLA POTVRDA: Da li će Veseli četvrtak objavljivati Deadwood Dick-a?

0

Tokom 2018. godine izdavačka kuća Serđo Boneli Editore u svojoj ediciji Audače objavila je prvu epizodu od kauboju tamne puti – Deadwood Dick-u.

Novi Bonelijev junak je u julu 2018. godine video svetlost italijanskih izloga. Reč je o Dedvud Diku, afro-američkom kauboju koji ima zadatak da u godini, kada je proslavljeno sedamdeset godina Teks Vilera, da život novoj Bonelijevoj etiketi “Audače”.  

Pročitajte: Novi serijal kuće Serđo Boneli Editore – Dedvud Dik

Dedvud Dik je nastao iz mašte teksaškog pisca Džoa R. Lansdalea čiji je odsečan stil omiljen od strane italijanske publike.

Izdavačka kuća Veseli četvrtak koja za naše tržište izdaje stripove iz kuće Serđo Boneli Editore, objavila je juče na društvenim mrežama post, sa sveščicom Deadwood Dick-a na sveščicama nove Zlatne serije. U opisu posta nije bilo ničega što bi nagovestilo objavljivanje ovog stripa na domaćem tržištu, već je pisalo: “Novi urednik je u gradu i prilično je nemilosrdan…”

Pročitajte: Dedvud Dik – Novi kauboj jaše i crn je poput noći

Međutim, iz Veselog četvrtka su potvrdili novinarima Strip Bloga da će Deadwood Dick ipak biti objavljen u njihovom izdanju, ali ništa drugo nismo saznali, no sudeći po heštegu u Instagram postu kuće Veseli četvrtak “#Zlatnaserija”, moguće je da će se ovaj junak pronaći baš u spomenutoj ediciji. 

Videćemo šta će se dogoditi sa ovim serijalom i kako će sve izgledati, verujemo u “Veselog”. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x