Robert Pattinson premijerno u novom Bat-odelu (VIDEO)

0

Reditelj Matt Reeves je objavio test video u kome je otkrio kako će Robert Pattinson izgledati u novom Bat-odelu.

Robert Pattinson premijerno u novom Bat-odelu (VIDEO) strip blog

Pre nekoliko nedelja u Londonu je započelo snimanje filma The Batman i fanovi su se nadali da će što pre videti kako izgleda nova filmska verzija Mračnog viteza. Sada je Matt Reeves konačno obelodanio kako će Robert Pattinson izgledati u novom bat-odelu.

Sve što smo do sada znali o filmu je glumačka postava koja je i ovaj put visokog kalibra, ali atmosfera i radnja filma i dalje ostaju nepoznati. Malo bolju ideju o filmu smo dobili zahvaljujući ovom videu. 

Pročitajte: Koga će Christian Bale glumiti u MCU filmovima?

Bat-odelo se čini prizemno, oklopno, slično odelu iz popularne Arkham trilogije video igara, dok plašt liči na onaj iz stripa Batman: Year One. Noir atmosfera koju je Reeves obećao je sada očiglednija

Nije poznato da li će muzika kompozitora Michael Giacchina iz ovog videa biti i glavna muzička tema filma. 

Ovo je prvo predstavljanje nekog lika iz nadolazećeg Batman filma. Pored Pattinsona u filmu će glumiti i Andy Serkis kao Alfred Pennyworth, Paul Dano kao Edward Nashton (The Riddler), Colin Farrell kao Oswald Cobblepot (The Penguin), John Turturro kao Carmine Falcone, Peter Sarsgaard kao javni tužilac Gil Colson, Jeffrey Wright kao James Gordon i Zoe Kravitz kao Selina Kyle (Catwoman).

Ovaj video daje fanovima razlog za radovanje i novo razmišljanje do izlaska filma 25. juna 2021.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x