Kad se Kalvin i Hobs spoje sa Ratovima Zvezda (GALERIJA)

0

Dizajner Brian Kesinger je autor niza ilustracija u kojima je spojio dva nesvakidašnja fenomena – popularni strip Kalvin i Hobs sa modernom mitologijom Ratova Zvezda.

Kad se Kalvin i Hobs spoje sa Ratovima Zvezda (GALERIJA) strip blog

Brian Kesinger očigledno uživa zamišljajući i praveći zvrku između likova filma “Ratovi Zvezda: Buđenje Sile” i čuvenih strip junaka sa čuvenih strip trakica Bill Waterson-a, Kalvina i Hobsa. Kesinger zamišlja Kajla Rena umesto Kalvina, a Han Soloa i Leju Skajvoker kao njegove roditelje. Lutka Dart Vejdera koja kao Hobs oživi dok niko ne gleda.

Pogledajte zabavne primere interakcije Ratova Zvezda sa Kalvinom i Hobsom.

POVEZANO: “Nezaobilazni Calvin & Hobbes”: Naizgled humorističan, a zapravo veoma kompleksan strip!

Brian Kesinger je ilustrator koji već godinama radi za Lucasfilm, Marvel i Disney. Ovaj projekat objavljuje na svom praćenom instagram profilu, zabavljajući korisnike sa iznenađujućim fuzijama. On sam tvrdi da nije prvi koji je došao na ideju ovog spajanja, ali je sigurno prvi koji je tu ideju produbio. On smatra da je biti roditelj Kajlo Renu podjednako teško kao i biti roditelj Kalvinu i odatle dolazi ideja sa kojom ljudi rezonuju. Dart Vejder umesto tigra Hobsa je samo metafora koja je tu ideju učvrstila.

Ostale ilustracije iz ovog serijala možete pogledati OVDE.

Stripovi Kalvin i Hobs su dostupni domaćoj publici uglavnom zahvaljujući izdavačkoj kući System Comics koja je izdala 12 strip albuma. Ova izdavačka kuća je 2019. u saradnji sa izdavačkom kućom Darkwood izdala i veliku zbirku koja sadrži sve stripove iz prve 2 originalne kolekcije pod nazivom “Nezaobilazni Kalvin i Hobs”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x