Film Black Adam konačno dobio zvaničan datum premijere

0

Nakon što je dugi niz godina bio u razvoju, film o DC-ijevom popularnom negativcu se konačno pomakao sa mrtve tačke.

Black Adam konačno dobio zvaničan datum premijere STRIP BLOG

Na instagramu je lično zvezda ovog filma, Dwayne “The Rock” Johnson, podelio artwork sebe kao Black Adama i otkrio da je zvaničan datum izlaska filma 22. decembar 2021. godine.

,,Kao i većina dece, i ja sam maštao o tome da budem superheroj. Imati supermoći, boriti se za ono što je ispravno i uvek štiti ljude. Sve se za mene promenilo kad sam imao 10 godina i prvi put mi je predstavljen najveći superheroj svih vremena – Supermen”, ističe the Rock u opisu slike koju je podelio na Instagramu.

The Rock dalje objašnjava kako je Supermen oduvek bio heroj kakav je on želeo da bude. Ipak, vremenom je shvatio da je Supermen heroj, a da on to ne može biti jer je suviše buntovan, bučan i otporan na sporazume i autoritet. On ističe kako je bio dobro dete sa dobrim srcem, ali je stvari voleo da radi na svoj način.

Pročitajte: Šta sve znamo o nadolazećem filmu ‘‘Dampyr’’

,,Sada su se moji snovi o superherojima ostvarili. Čast mi je da sam se pridružio DC-ijevom filmskom univerzumu i zadovoljstvo mi je što ću postati bas Black Adam”, naglašava the Rock.

On dalje navodi kako je Black Adam obdaren magičnim moćima koje su jednake Supermenovim, osim što je Adam buntovnik koji će uvek stvari raditi na svoj način. Usput se zahvalio Jim Lee-u, ko-izdavaču iz DC-a i umetniku pod imenom BossLogic koji su zaduženi za artwork koji je podelio.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x