Šta očekivati od MCU serije WandaVision?

0

Disney+ je najavio nekoliko Marvelovih serija koje će biti dio širokog MCU svemira, jedna od tih serija će biti WandaVision, koja uključuje Scarlet Witch i Vision-a.

Šta očekivati od MCU serije WandaVision? stripblog

Wanda je u svojem životu iskusila puno gubitka poput smrti njezinog brata blizanca Pietra, smrti njezinih roditelja i gubitka voljene osobe/robota Visiona. Njezine moći sa nevjerojatnim potencijalom još nisu savladane, a skupa sa svime navedenim cijela njezina priča zvuči poput tempirane bombe spremne za katastrofu. Upravo nešto takvo možemo očekivati od WandaVision serije.

Šta očekivati od MCU serije WandaVision? stripblog

Već je najavljeno da će koristiti elemente iz ,,House of M” eventa i nedavnih solo Vision stripova. U ,,House of M” priči Wanda promjeni realnost oko sebe na razini koja dodiruje cijeli Multiverse, a Vision stripovi prate priču robota i njegove familije koja pokušava živjeti normalan život u predgrađu.

Cijela priča u stripovima započinje kada Scarlet Witch doživi mentalni slom zbog navedenih tragedija u njezinom životu, te stvori alternativni život kako bi se nosila sa svojim gubitcima.

Serija će direktno voditi u film ,,Doctor Strange: Multiverse of Madness”, gdje će se Wanda udružiti sa Stephen Strange-om pa će možda uz njegovo vođstvo i mentorstvo uspijeti spasiti cijeli Multiverse.
Pored njih se priča da će i Loki serija pratiti našeg najdražeg varalicu kako putuje kroz razne dimenzije pa bi se dalo zaključiti da je stvoren čitav Multiverse nakon Avengers Endgame filma te da su svi u opasnosti.

POVEZANO: Šta možemo očekivati od Galactusa u Marvelovim filmovima?

Osim Elizabeth Olsen i Paula Betteny-a u seriji će glumiti Teyonah Parris u ulozi Monice Rambeau, kćeri od Captain Marvelove najbolje prijateljice koja u stripovima trenutno nosi titulu Spectrum.

Monica Rambeau – Spectrum

Hoćemo li možda vidjeti oživjelog Pietra (Quicksilver) u seriji?

Hoće li cijeli Multiverse kaos započeti sa WandaVision serijom?

Morati ćemo pričekati proljeće 2021. kako bismo saznali za sigurno, ali dvoje najmoćnijih Avengera u alternativnim realnostima sa ljubavnim problemima sigurno ne garantiraju sretan završetak.

Komentirajte šta vi mislite o WandaVision seriji i šta očekujete vidjeti u dolazećem Multiverseu.

Autor: Tomislav Antolić

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x