Tom Welling se vraća kao Supermen u CW-ijevom ”Crisis” krosoveru

0

Veliki CW-ijev krosover “Crisis on Infinite Earths” dobio je još jednog Supermena.

Tom Welling se vraća kao Supermen u CW-ijevom ''Crisis'' krosoveru strip blog

Prvo je Brandon Routh, glumac koji je glumio Supermena u filmskoj adaptaciji iz 2006. godine potvrđen da će reprizirati ulogu u velikom CW-ijevom televizijskom krosoveru. Kako prenosi Deadline, zvezda serije ,,Smallville, Tom Welling će takođe reprizirati ulogu Supermena u CW-ijevoj TV adaptaciji priče “Crisis on Infinite Earths”.

On  se pridružio Tyler Hoechlin-u i Brandon Routh-u koji će takođe igrati Supermena. 

Welling-ova verzija Supermena će se pojaviti nakon više od deset godina događaja koji su se desili na kraju serije ,,Smallville”. Welling je Klarka Kenta zadnji put glumio 2011. godine. 

POVEZANO: Kevin Conroy će glumiti Betmena u CW-ijevom ‘Crisis’ krosoveru

Dugogodišnji producent tzv. Arrowverse serija je još u avgustu otkrio da aktivno radi na tome da se Smallville pridruži “Crisis on Infinite Earths” krosoveru, i sada je jasno da je ispunio obećanje. 

Pored Welling-a i Routh-a, na radost svih fanova Kevin Conroy, čovek koji je ovekovečio Betmena davajući mu glas u raznim animiranim adaptacijama, će u ovom krosoveru po prvi put glumiti Betmena u igranom izdanju. Pored njega ekipi se pridružio i Burd Ward, glumac poznat po tome što je glumio Robina u popularnoj seriji Betmen iz 1966. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x