Titans trailer 2. sezone: Da li će Dick Grayson postati Nightwing? (VIDEO)

0

Dok druga sezona serije Titans stiže za nešto više od nedelju dana, izašao je novi trailer koji donosi mnogo toga.

Titans trailer 2. sezone: Da li će Dick Grayson postati Nightwing? strip blog

Trailer je popunio neke praznine koje je ostavio prethodno objavljeni teaser trailer. Pored toga gledaocima su predstavljeni novi likovi među kojima su Aqualad, Superboy i njegov pas Krypto. Ono što je glavno pitanje nakon trailera je da li će Dick Grayson u ovoj sezoni postati Nightwing?

U drugoj sezoni tim Teen Titans će konačno i zvanično biti osnovan, što vidimo u traileru.  Takođe saznajemo da su Wonder Girl i Aqualad nekada bili par. Vidimo i prvi isečak sa Bruce Wayne-om, Deathstroke-a i nekoliko novih likova. Na kraju trailera se odaje utisak da će se mladi i sada već dovoljno iskusni Dick odreći svog identiteta Robina kako bi postao Nightwing. Izvršni producent serije Geoff Johns je potvrdio da će se to eventualno dogoditi u seriji i čini se da je sada pravi čas za to. 

Pročitajte: Kako će Aqualad i Deathstroke izgledati u novoj sezoni serije “Titans”

Poznavaoci Teen Titans stripova mogu prepoznati da će ova sezona crpiti dosta materijala iz klasične priče “The Judas Contract,” autora Marv Wolfman-a i George Pereza, u kojoj je Deathstroke glavni neprijatelj tima Titans, a Grayson je na putu da iskuje svoj novi superherojski identitet daleko od Betmenove senke.

Premijera prve epizode, druge sezone serije Titans je zakazana za 6. septembar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x