MCU: Otkvireni posteri za Black Widow, WandaVision i Falcon and Winter Soldier (FOTO)

0

Ovog vikenda na Diznijevom D23 Expo festivalu je bilo uzbudljivo.

MCU: Otkvireni posteri za Black Widow, WandaVision i Falcon and Winter Soldier (FOTO) strip blog

Pored mnogobrojnih najava i novosti, sada su objavljeni i posteri za film Black Widow i serije WandaVision i Falcon and Winter Soldier.

Poster za Disney+ seriju WandaVision prikazuje Scarlet Witch i Vision-a opuštene na kauču u domu koji izgleda kao da je iz 50-ih godina prošlog veka. Ipak, senke iznad njih pokazuju njihove superherojske siluete i prema rogovima na silueti Scarlet Withc se čini da će njen kostim biti urađen preciznije prema njenom klasičnom stripovskom izgledu.

Na posteru za seriju The Falcon and the Winter Soldier imamo prvi uvid u izgled Falcona u ulozi Captaina Americe nakon događaja u filmu Avengers: Endgame. Takođe vidimo da je Bucky dobio novu frizuru.

Pročitajte: Marvel najavio 3 nove serije: She-Hulk, Moon Knight i Ms. Marvel

Poster za Black Widow film nam donosi prvi pogled na Red Guardian-a/Alexei Shostakova, glavnog negativca koga glumi David Harbour. Osim toga otkriven je i novi beli kostim Black Widow.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1165389335404974080

Objavljen je i datum izlaska filma Black Panther 2. U pitanju je 6. maj 2022. godine.

Black Widow izlazi 1. maja 2020. godine, dok se serije WandaVision i The Falcon and the Winter Soldier očekuju na proleće, odnosno na jesen iste godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x