Marvel najavio 3 nove serije: She-Hulk, Moon Knight i Ms. Marvel

0

MCU je dobio nova superherojska pojačanja.

Marvel najavio 3 nove serije: She-Hulk, Moon Knight i Ms. Marvel strip blog

Disney+ streaming platforma će dobiti tri nova naslova, najavljeno je sinoć na D23 sajmu u Anaheimu. Svoje serije će dobiti superheroji: Moon Knight, She-Hulk i Ms. Marvel. Još nisu najavljeni datumi za ove serije, ali je otkriveno nekoliko detalja. 

Nakon što bude uspostavljena u Disney+ seriji, Ms. Marvel će doživeti prelazan na veliko platno. Prva od tri najavljene serije koja bi trebalo da krene sa emitovanjem je Moon Kinght, ali tek nakon već najavljenih Disney+ serija: WandaVisionThe Falcon and The Winter SoldierWhat If?Hawkeye i Loki. Što znači da se to neće desiti pre 2021. godine i početka Marvelove faze 5.

Pročitajte: Gart Enis se vraća u Marvel i sprema dva mini-serijala Panišera

Pored ovoga potvrđeno je da će What If? animiranoj seriji baziranoj na stripovima sa istim imenom i idejom ”Šta bi bilo kada bi bilo?” će glasove davati svi originalni glumci iz MCU franšize. Serija će početi sa ,,Šta bi bilo kada bi umesto Stiva Rodžersa, Pegi Karter popila serum za super-vojnika?” Takođe je potvrđeno da će se Marvelovi junaci u ovoj seriji pojaviti kao zombiji. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x