Gart Enis se vraća u Marvel i sprema dva mini-serijala Panišera

0

Jedan od najslavnijih pisaca koji je radio na Panišeru je Gart Enis.

Gart Enis se vraća u Marvel i sprema dve mini-serije Panišera strip blog

Gart Enis je pisao epizode Panišera unutar Marvelovog univerzuma i u svom, alternativnom kontinuitetu, kao deo Marvelovog Max Imprint-a. Enis je smrtonosnog antiheroja stavio u neke od najmračnijih i najcenjenijih priča u njegovoj decenijama dugoj istoriji. 

Nakon što je završio svoj serijal, Enis bi se vraćao da napiše dodatne mini-serijale za imprint namenjen starijim čitaocima. Tako je i sada na Lakes International Comic Art festivalu otkrio da priprema još dva Panišer mini-serijala, od kojih bi jedan mogao izaći već ove godine, piše CBR.

POVEZANO: Ljubavni trougao – Panišer, barut i krv

,,Imam dva nadolazeća Panišer mini-serijala. Prvi je ,,Sovjet” koji će crtati Džejsen Berouz, a drugi je ,,Uhvati Fjurija” koji će crtati Goran Parlov, koji će verovatno izaći dogodine”, izjavio je Enis na Lakes International Comic Art festivalu.

Frenk Kesl je prethodno bio u sukobu sa ruskom vojskom u Enisovim epizodama, dok je Fjuri u Max alternativnom kontinuitetu Panišerov dugogodišnji saveznik kao vojnik i kao osvetnik. Sudeći po naslovu drugog serijala, dva ratna druga bi se u tom mini-serijalu mogla lako sukobiti. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x