TRAILER: Harley Quinn u novim nevoljama u animiranoj seriji (VIDEO)

0

Prvi trailer za animiranu DC Universe seriju Harley Quinn pokazuje deo nevolja Džokerove zločeste devojčice.

TRAILER: Harley Quinn u novim nevoljama u animiranoj seriji (VIDEO)TRAILER: Harley Quinn u novim nevoljama u animiranoj seriji (VIDEO)

U traileru koji je premijerno prikazan na Comic Con festivalu u San Dijegu vidimo Harley uz mnoštvo sporednih likova među kojima su: The Joker, Poison Ivy, The Riddler, Penguin, Scarecrow, Aquaman, Clayface i naravno Batman.

Animirana serija je najavljena kao serija sa sadržajem za stariju publiku što znači da će bizarne avanture Harley Quinn biti pune nasilja.

https://www.youtube.com/watch?v=knb3QjQWQaQ

Kreirana od strane Bruce Tim-a i Paul Dini-ja, Harley se prvi put pojavila u antologijskoj Batman animiranoj seriji, da bi se u kontinalnim DC-ijevim stripovima pojavila 1999. godine u Batman: Harley Quinn #1. Popularna antiheroina brzo je postala jedan od kamenova temeljaca kada je u pitanju DC-ijev opus likova, a od skoro je možemo gledati i u filmskim adaptacijama gde je tumači Margot Robie.

Pročitajte: WB najavljuje animiranu adaptaciju stripa Supermen: Crveni Sin

Glasove u animiranoj seriji će pozajmljivati: Kaley Cuoco, Lake Bell, Diedrich Bader, Alan Tudyk, Rahul Kohli, Christopher Meloni, Tony Hale, Ron Funches, Wanda Sykes, Natalie Morales, Jim Rash, Giancarlo Esposito, Jason Alexander i J.B. Smoove.

Serija će premijerno početi sa prikazivanjem u oktobru.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x