GOTOVO! Avatar je pao, ”Osvetnici: Kraj Igre” film sa najvećom zaradom svih vremena

0

Film Marvel Studia i Diznija, ”Osvetnici: Kraj Igre”, i zvanično je prešao Kamerunovog Avatara i time postao film sa najvećom zaradom u istoriji.

GOTOVO! Avatar je pao, ''Osvetnici: Kraj Igre'' film sa najvećom zaradom svih vremena

Predsednik Marvel Studia, Kevin Fejg je izneo ove informacije kada je u noćas izašao na scenu na Comic Con-u u San Dijegu. Do petka, svetska zarada filma ”Osvetnici: Kraj Igre” je iznosila 2,789.2 milijarde dolara, samo 500.000 manje od filma Avatar.

Ova razlika će se promeniti kada se zaključe zarade na vikend blagajnama ovog vikenda (prošlog vikenda Kraj Igre sa dodatnim scenama je zaradio 2.8 miliona). Krajem prošlog vikenda, Kraj Igre se privukao filmu Avatar na 7 miliona dolara razlike. U međuvremenu je Dizni u svojim završnim proračunima globalne zarade pronašao dodatni novac.

Pročitajte: BLEJD STIŽE U MCU! Thor 4, Doctor Strange 2 i Black Widow dobili datume izlaska

Krajem juna film ,,Kraj Igre” je ponovo pušten u bioskope sa otprilike 6 minuta dodatnog materijala u nadi da će srušiti Avatara. 

Između ostalih dostignuća, ova superherojska ekstravaganca je zabeležila najveće globalno filmsko otvaranje sa 1.22 milijarde dolara. Ukupna zarada na domaćem terenu iznosi 853.4 miliona, a 1.935,8 milijardi dolara na globalnom nivou. 

Sudbina je izgleda tako htela pa sada oba filma pripadaju kompaniji Dizni

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x