BLEJD STIŽE U MCU! Thor 4, Doctor Strange 2 i Black Widow dobili datume izlaska

1

Dvostruki oskarovac, Maheršala Ali glumiće Blejda u MCU.

Blejd stiže u MCU, glumi ga oskarovac Maheršala Ali strip blog

Predsednik Marvel Studia, Kevin Fejg je objavio na Comic Con-u u San Dijegu da će Maheršala Ali biti novi Blejd, Marvelov čuveni lovac na vampire, unutar MCU franšize. Još nije jasno kada će Ali debitovati u ovoj ulozi, niti da li će ovaj projekat biti filmski, ili u vidu serije na Disney+.

Takođe je otkriven zvaničan naziv filmske adaptacije Shang-Chi koji glasi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Film će izaći 12 februara 2021. godine. Titularnog lika će glumiti Simu Liu, a njegovog negativca, Mandarina će glumiti Tony Leung.

Takođe je otkriven datum izlaska dugoočekivanog filma Black Widow koji će u bioskope stići 1. maja 2020. godine. Glavne uoge će glumiti Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle i Rachel Weisz.

Pročitajte: ,,Nadzirači” novi trailer za HBO seriju – Povratak Dr. Menhetna! (VIDEO)

Ono što je svakako privuklo najviše pažnje je četvrti nastavak Thora koji je dobio oficijalni naziv koji glasi Thor: Love and Thunder. Chris Hemsworth i Tessa Thompson se vraćaju svojim ulogama, kao i Natalie Portman u ulozi Jane Foster, za koju se očekuje da će u ovom filmu postati novi Thor kao i u stripovima. Nejasno je šta bi to značilo za originalnu verziju lika koga glumi Chris Hemsworth.

Takođe je i film Eternals dobio datum izlaska, a to je 6. novembar 2020. Filmsku ekipu čine Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee i Angelina Jolie.

Maja 7. će izaći drugi deo Doctor Strange-a pod nazivom Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Strip Blog će nastaviti da vas obaveštava o novostima sa Comic Con-a u San Dijegu. Blejd Blejd

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonimus
Anonimus
4 years ago

Konačno film o Crnoj udovici.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x